Mannaz & More

 

Mannaz 

Mannaz is een van de runentekens van de oude Germanen. Het staat voor: mens, zelfkennis, het zelf, bewustzijn en het ego. Deze rune heb ik “gekregen” van mijn supervisor als afronding van mijn traject. Zelfkennis staat centraal in mijn leven. Bij mijn eigen ontwikkeling. Maar ook tijdens de begeleiding in mijn coaching.  Zelfkennis is de bron waarin alle antwoorden zich bevinden. Onze blik is door de jaren heen alleen vertroebeld geraakt door van alles wat van buiten af aan ons is blijven kleven.

& More…

Naast jouw en mijn (zelf)-kennis maak ik tijdens mijn coaching ook gebruik van “More”dingen. Zoals wandelen, de natuur, creatieve opdrachten, muziek of films. Eigenlijk al het “More” dat ondersteunend is aan het geven van inzicht in jouw zelfkennis. En uiteraard gebruik ik ook methodes en modellen, maar deze wissel ik het liefst af met zo veel mogelijk “more” of verweef ze hiermee.

 En… er is altijd “more” mogelijk in het leven, ik hou die opties graag open…

Mijn logo

Mijn logo staat symbool voor het menselijk labyrint dat wij zijn. Ik begeleid jou van buiten naar binnen, zodat jij, weer bij jezelf gekomen, zelf weer van binnen naar buiten kan gaan. Alle antwoorden zitten namelijk in jou! Je hebt vaak alleen nog te (her)ontdekken hoe je daar ook alweer komt en dat je er echt op kan vertrouwen.

Het  logo staat ook symbool voor leven en werken vanuit persoonlijke (intrinsieke) motivatie. Je niet laten beïnvloeden door wat er buiten jou gebeurd. Of wat anderen vinden of  willen dat je doet. (van buiten naar binnen) Want als je van buiten naar binnen leeft raak je jezelf kwijt…met alle gevolgen van dien.