More Mannaz Traject

Ben jij al in het bezit van een Mannaz Mineralen Armband? Dan hoop ik dat onze verdiepende sessie, samen met de armband, je inzicht heeft gegeven in waar je vastliep en wat je nodig had om verder te komen in je proces.

En dat je ook een boost hebt gehad om daadwerkelijk die stappen te gaan zetten. Maar ook dat het je nieuwsgierigheid naar jouzelf en je proces heeft losgemaakt! Want om blijvende verandering te realiseren, is er meer nodig dan inzicht en een armband.😊 

En ons proces bestaat uit fases. Is de een afgerond, dan kan je er donder op zeggen dat vroeg of laat de volgende fase zich aandient. Soms gaat het om kleine stappen zetten en soms ook om grotere. Het kan dan lastig zijn om deze in je eentje te zetten. Waar begin je? Wat heb je nodig? Hoe hou je richting?

Hoe fijn zou het dan zijn als je een deel van je proces samen met mij kan doen?😃 Dat we samen op pad gaan en een stuk van de weg gaan overbruggen van waar je nu staat, naar daar waar je naartoe wilt?  Ik begeleid je hier graag bij met mijn kennis en vaardigheden als coach. Ik bied jou een veilige ruimte waarin je rustig op onderzoek kan gaan naar jezelf en een spiegel om in te kijken.

Als jij het gevoel hebt dat je er aan toe bent om een stap verder te zetten en een laag dieper te gaan, en er vooral aan toe bent om meer vanuit jouzelf te leven, dan is dit misschien een mooi aanbod voor jou!

Het More Mannaz Traject

Wat gaan we doen? Gedurende 4 maanden gaan we samen in 5 sessies van 1.5 uur samen aan de slag. Van deze 5 sessies zal er één Mannaz Mineralen Armband sessie zijn en 4 verdiepende coachsessies.

We starten het traject met een armband sessie welke de input geeft voor de rest van de sessies. Het uitgangspunt is: Kijken waar je nu staat in je leven, waar je naartoe wilt, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om verder te komen.  En met die laatste twee gaan we samen aan de slag!

Verdiepende coachsessies 

Je hebt misschien eerder al gemerkt dat er (on)bewust meer speelt bij je dan je in eerste instantie dacht. En dat gaan we in de tussenliggende verdiepende sessies samen onderzoeken en gaan hier mee aan de slag. 

Wat neem je mee aan het eind van de het traject

 • Je bent je bewust waar je nu ECHT tegen aanloopt en in welke stukken je nog getriggerd wordt
 • Je hebt inzichtelijk in waar bepaalde patronen vandaan komen waardoor je proces vastliep
 • Je krijgt tools aangereikt om beter om te gaan met de dingen waar je tegen aanloopt
 • Je komt meer in verbinding te staan met jouzelf en je gevoel en leert liever voor jezelf te zijn
 • Je leert weer trouw te zijn aan wat binnen in jou leeft
 • Je wordt nieuwsgierig naar wat het kind in jou allemaal te vertellen heeft
 • Je weet je grenzen te herkennen en te bewaken
 • Je hebt vertrouwen in jouzelf en je proces

Prijs van dit traject

De prijs van dit traject is €419,- (gespreid betalen in max. 4 delen is mogelijk in overleg)

Wat krijg je gedurende dit More Mannaz Traject?

 • 1 x 1,5 uur Mannaz Mineralen Armband sessie
 • Een persoonlijk en op maat gemaakte Armband
 • Een Proces resumé* als handleiding aan het begin van het traject
 • 4 x 1,5  uur coaching inclusief evt. gebruik materiaal                         
 • Tussentijds mogelijkheid om te sparren als je vastloopt
 • Een afrondend Proces resumé* aan het eind van het traject

Wil je naderhand nog een afsluitende armband?

Mocht je aan het eind van het More Mannaz Traject behoefte hebben aan nog een armband! Dan biedt ik je deze armband sessie in navolging op het More Mannaz Traject, voor de helft van prijs aan! Dus geen €139,- maar € 69,-

*Proces resumé = Dit gaat over de voortgang van jouw proces, het bevat een samenvatting van je proces, mijn persoonlijke feedback en een affirmatie waarmee je je mag verbinden tijdens deze fase van jouw ontwikkeling.