Maroesja

Mannaz & More staat voor mens zijn, zelfkennis en ontwikkeling. En dat is wat ik graag doe, mensen begeleiden in hun ontwikkeling op weg naar meer zelfkennis! Alles wat ik heb geleerd neem ik mee in mijn rugzak om jou te begeleiden. Niet door je te vertellen hoe het moet. Maar door je de ruimte, veiligheid en de tools te geven die je nodig hebt om zelf in de spiegel te kijken, zodat jij jezelf kan (her)vinden. Want leven vanuit zelfkennis, is ECHT leven!

Wie is Maroesja? 

Mijn naam is Maroesja Teijgeler. Ik ben getrouwd en heb een eigen-wijze dochter van 7 waar ik enorm veel van leer!  Met veel plezier woon en werk ik in Alphen aan den rijn. In 2017 heb ik mijn droom gerealiseerd en werd Mannaz & More werkelijkheid. 

Burn-out

In 2003 raakte ik burn-out. Het waren roerige tijden waarbij ik zo’n beetje alles in mijn leven op zijn kop heb gezet om te onderzoeken. Dit bleek een van de meest waardevolle gebeurtenissen in mijn leven te zijn! Dit leidde namelijk naar mijn ontdekkingstocht naar “Wie ben ik” en “wat wil ik?”. Hierdoor kreeg ik inzichtelijk wat mijn kwaliteiten écht zijn. Zo ontstond mijn droom om coach te worden en begon ik in 2013 aan mijn opleiding tot master Coach. 

Opleiding

Mijn opleiding heb ik genoten aan het Europees Instituut voor Coaching & Counseling. Een prachtige en intensieve twee jarige opleiding waar heel veel aandacht was voor theorie en praktijk. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten. Alles wat je leert, laat je los op jezelf, daar ga je zelf doorheen. Hierdoor heb ik mijzelf goed leren kennen zodat ik ook zuiver kan werken. Naast mijn burn-out en het moederschap, is deze opleiding een van de belangrijkste life-events waarvan ik enorm veel geleerd heb.

Alles bij elkaar was het bovenstaande een lange prachtige reis die mij 10 jaar later tot aan hier heeft gebracht. Mijn eigen praktijk “Mannaz & More”.  

met warme groet,

Maroesja