14 dec 2017 De cirkel is rond

Toeval bestaat niet! En de cirkel is rond!

Vorig jaar 13 december 2016 heb ik afscheid genomen van mijn toenmalige werkgever een Pensioenfonds. De werkzaamheden en ik waren al langere tijd geen match meer! Het was tijd om op zoek te gaan werk waarin ik pastte. En 14 december 2016 was de dag dat mijn zoektocht daarnaar begon.

Het afgelopen jaar was een zoektocht naar vertouwen en durf! Want ik wist allang wat ik wilde! Sinds 30 oktober was eindelijk iedere vezel in mij er klaar voor.. .zelfstandig werken vanuit mijn eigen bedrijf. De aanloop had wat voeten in de aarde maar had ik nodig om de sprong te maken!

En vandaag…exact een jaar nadat mijn zoektocht begon heb ik mijn allereerste trainers opdracht vervult! Samen met Judith Webber en Jiska Van Leeuwen hebben wij in 3 groepen een team bij De Nederlandse Bank mogen trainen in de “Van hokjes naar puzzelstukjes” methode. Groot was mijn verrassing toen bleek dat het team dat ik mocht begeleiden de pensioen afdeling was! 😉

De training gaat over het inzetten van je non-talenten en natuurlijke talenten. Het was geweldig dat ik mijn natuurlijke talenten vandaag heb mogen benutten en dat ook nog eens op een pensioen afdeling…🙃

Wil je meer weten over de methode en de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op! We staan met een heel team aan trainers klaar om iedereen in Nederland te laten werken vanuit zijn of haar eigen talenten! Dan is werken ECHT leuk!