Mannaz Mineralen Armbanden

Een verdiepende Mannaz Mineralen Armband Sessie

Een Mannaz Mineralen Armband is niet alleen mooi, en persoonlijk op jou ingetuned en op maat gemaakt. Maar ze ondersteund ook jou en het proces waar je op dat moment in zit! Inmiddels heb ik al vele mooie sessie mogen hebben met vele vrouwen, mannen en kinderen!

Verdiepende coach sessie

Gedurende een coach sessie van 1,5 uur gaan we op zoek naar de antwoorden op een aantal vragen. In de basis is het uitgangspunt van de sessie:

  • Waar sta ik op dit moment in mijn leven? Wat houdt mij bezig?
  • Waar wil ik naartoe?
  • Waar loop ik tegenaan?
  • Wat heb ik nodig om verder te komen?

Maar mocht je andere specifieke input hebben voor je armband, weet dat heel veel mogelijk is! Dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Door de verdiepende dialoog en coaching komen we samen tot de kern. Het heeft als doel te durven zien wat er echt is en je hierin te gaan verdiepen en mee te verbinden. Je krijg inzicht in jezelf, je leven en wat je hierin te doen hebt. Mijn persoonlijke ervaring is dat een sessie mensen echt een extra boost geeft aan hun proces. Vele mensen zijn later ook weer terug gekomen voor weer eens sessie voor een nieuwe armband omdat ze aan de volgende stap in hun proces toe waren.

Intunen van de kralen

Met de input vanuit de antwoorden op bovengenoemde vragen, tune ik in op welke edelsteenkralen er met jou mee willen op reis om je te ondersteunen bij jou proces op dat moment. Dit doe ik puur op gevoel en laat eventuele kennis zo veel mogelijk buiten beschouwing. Ik neem samen met je door wat de werking van de edelstenen is. Jij bepaald uiteindelijk welke stenen er met jou mee gaan in jouw armband en in welke volgorde. Samen stemmen we af wat klopt en wat anders mag in jouw armband en in jouw leven. Je zal merken dat je proces daarna weer gaat stromen!

Het maken van de armband

Het in elkaar zetten van je armband doe ik op een later moment. Meestal zit ze binnen 2 weken om jouw pols. Je kan haar dan bij mij ophalen of ik stuur haar naar jou toe per post. De verzendkosten zijn dan wel voor jouw rekening.

Procesresumé

Als afronding van het hele proces schrijf ik nog een procesresumé. Hierin geef ik een korte samenvatting van hetgeen tijdens de sessie ter sprake is gekomen. Ik kies een voor bij jouw proces passende affirmatie om je mee te kunnen verbinden. En ik voeg van iedere gebruikte edelsteen een foto bij met een beknopte uitleg. Tot slot geef ik nog persoonlijke feedback over waar je staat en wat je te doen hebt. Veel mensen ervaren het procesresumé als een fijn naslag werk.

Optie voor vervolg coaching n.a.v. een armband

Met de opgedane inzichten kan je zelf verder aan de slag. Maar je bent uiteraard welkom voor verdiepende coaching. Je kan er dan voor kiezen dat ik een tijdje met je mee reis als coach. Dat ik naast je loop tijdens een deel van je proces om je op weg te helpen. En samen de nodige stappen te zetten zodat je daarna verder zelf vooruit kan om je bestemming te bereiken .

Enkelvoudig ingetunede armband

Soms is een verdiepende sessie niet wat er wenselijk of nodig is. Maar wil je toch graag een persoonlijk afgestemde en op maat gemaakte armband, dan kan dat! Bij een enkelvoudig ingetunede armband gaat het proces veel minder diep dan tijdens een sessie. En gaat er ook veel minder tijd mee gemoeid. De vragen die ik stel zijn eender als tijdens een sessie zoals hierboven omschreven. Maar de vragen en antwoorden zullen digitaal verzonden worden en er is geen gelegenheid om deze uit te diepen. Maar als je een specifiek thema of specifieke vraag hebt, kan je die ook inbrengen.

Na het intunen van de stenen zal ik, wederom digitaal, foto’s sturen van de kralen en verwijzen naar een site voor de werking van de betreffende edelstenen. Ik zal een 4 tal opzetjes maken van de mogelijke kralen volgorde waaruit je kan kiezen. Mocht je zelf heel duidelijk een beeld voor ogen hebben hoe je het wilt hebben dan mag je dat uiteraard doorgeven. Ik streef ernaar om de armband binnen 2 weken in elkaar te zetten. Je kan haar daarna bij mij op halen of ik kan haar naar jou toe sturen. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Er zal GEEN procesresumé opgemaakt worden.

Bijzondere aanvragen voor zowel een sessie las een enkelvoudig ingetunde armband

Ik heb al vele bijzondere armbanden mogen maken in opdracht. Denk aan een armband voor een prematuur overleden tweelingzus. Armbanden voor partners waarbij er een gezamenlijke kraal in iedere armband kwam. Armbanden van moeders voor hun dochter. Al meerdere armbanden voor zieke collega’s ter ondersteuning. Een armband voor een vader die aan zijn laatste reis naar het licht begon Dus zoals je ziet is er ontzettend veel mogelijk!

Armbandsessies voor kinderen tot 12 jaar

In de loop van de afgelopen 2 jaar kwam er ook steeds vaker de vraag of ik armbanden voor kinderen maak. Jonge kinderen tot een jaar of 12 zijn vaak nog puur en staan open. Zij zijn daarom prima in staat om zelf hun stenen uit te kiezen. Ik doe vaak een mini sessie met ze om zo wel onbewust richting te geven aan waar ze ondersteuning bij kunnen gebruiken. Een sessie duurt ook hier 1,5 á 2 uur. Ik zet de armband meestal ter plekke in elkaar terwijl het kind een doosje mag beschilderen waar de armband in bewaard kan worden. Er wordt GEEN proces resumé opgemaakt.

Reeds gecreëerde Armbanden

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen achter de armbanden of wat ik inmiddels allemaal heb mogen maken in co-creatie met mijn klanten? Kijk dan eens op mijn facebook pagina https://www.facebook.com/mannazmoremineralen of op mijn Instagram https://www.instagram.com/maroesja_mannazmore/. Dan krijg je een beetje beeld van wat er allemaal mogelijk is.