Ervaringen

 

Ervaringen Armbandessies en armbanden

Een paar weken geleden een sessie gedaan en geen moment spijt van gehad.
Het was enorm fijn om iemand te hebben die naar mijn verhaal luisterde. Vervolgens hebben we samen gekeken naar de ‘juiste’ edelstenen. Prachtig om te zien hoe dit allemaal perfect aansloot op alles waar ik mee zat. Echt een aanrader!
 
*~Allysha~*
 

Echt zo ontzettend de moeite waard om met deze mooie vrouw het gesprek aan te gaan op haar fantastische zolderkamer. Heb veel over mezelf mogen leren en nu de ondersteuning van de armband zn werk laten doen. In het begin voelde dat strak en oncomfortabel maar nu lijkt zij te ‘passen’ en mist er iets als ik haar vergeet. Volgend jaar ga ik zeker terug om te ervaren waar ik dan sta. dankjewel!

*~Lisette~*

Maroesja made a bracelet for me with so much love and attention to what I needed. She really tunes in to her clients, asks questions that encourage you to dive deep and discover the places that need healing. Her bracelets come beautifully wrapped, with the same attention to detail with which she makes them. Receiving one of these bracelets is more than just getting a piece of jewellery. The process is part coaching, part healing and a big part love. I would thoroughly recommend anyone who is looking for a gift that comes with a different sort of energy to look no further than Maroesja, her work is beautiful, creative and uniquely crafted for each client.

*~Sally~*

Ook ik ben het proces met Maroesja aangegaan!! Mijn man en ik hebben jaren geprobeerd onze trouwring te dragen, maar we lopen beiden liever zonder dan met… Toen ik de armbanden van Maroesja zag, wist ik dat dit voor ons het alternatief zou worden. Beiden een armband voor ons eigen proces en toch een verbinding met elkaar. Het zou een verassing worden voor mijn man, dus ik ben met Maroesja samen gaan zoeken naar de stenen die ons passend zouden lijken. Hier stopte Maroesja zoveel tijd, liefde en aandacht in, dat ik bijna niet kon geloven wat we kregen voor wat we betaalden. We zijn nu 6 maanden verder en ik voel mij nog elke dag ondersteund in mijn eigen proces. Mijn man is verzot op de maanstenen die hij in zijn armband draagt en draagt het elke keer als hij weer een stap vooruit wilt maken. Voor hem is het dagelijks gebruik dan ook niet zo nodig.  Nu ben ik fysiek gezien erg wild en ga ik ruig met mijn armband om. Na een half jaar heeft hij dan ook wat gebruikerssporen. Maroesja hoefde de armband maar 1 x te zien, om aan te geven dat ze het wel opnieuw wilde rijgen. Dat ze zelfs na verkoop nog zoveel aandacht in haar werk stopt, vind ik bewonderenswaardig.  Na 6 maanden, ben ik nog heel blij met mijn armband en zou ik Mannaz Mineralen Armbanden bu Maroesja zeker aanbevelen.

*~Celina~*

Ik vroeg Maroesja een bijzondere armband voor me te maken. Heel zorgvuldig ging ze te werk. Super fijn hoe ze steeds afstemde op wat goed zou kunnen passen. Ze heeft echt aandacht voor wat je graag wilt, en wat passend kan zijn. Fijn, zorgvuldig en liefdevol. Zeker aan te raden.

*~Kirstin~*

Ik was op zoek naar een speciaal & persoonlijk cadeau en kwam al snel uit bij de mineralen armbanden van Maroesja.  Naast dat de edelsteenkralen & het leer dat ze gebruikt van hele mooie kwaliteit zijn, krijg je alle tijd om de mineralen te kiezen die passend zijn.  Het fijne is, dat ze daarna de betekenis & interpretatie van de gekozen edelstenen met je deelt. Dat maakt het echt een bijzonder geschenk.

*~Willy~*