Het begin van de Mannaz Mineralen Armbanden

H E T . B E G I N

Vroeger had mijn oma een hele verzameling edelstenen. Ik begreep daar nooit zoveel van. Maar sinds een jaar 5 begrijp ik dat steeds beter. En helemaal sinds ik weet: “I am one of the witches, they didn’t burn.

Al vermoed ik dat mijn oma ze vooral had omdat ze mooi waren. En die mening deel ik ook zeer zeker! Maar voor mij zijn stenen nog magischer geworden sinds ik mij bewust ben van de werking op ons mens zijn. Zo heb ik heel veel verschillende soorten zakstenen. Maar op een zeker moment raken je zakken vol en zo kreeg ik mijn eerste armband.

Mineralen kralen

Echter na een tijdje ging hier het elastiek van stuk. Ik had nog ergens een hele gave in leer gemaakte edelstenen armband en bedacht mij dat ik hetzelfde wou met mijn kapotte armband en losse kralen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik zette de losse kralen tussen het leren koord en voelde mij blij en bekrachtigd door het moois om mijn pols.

En aangezien ik graag ook van andere mineralen een armband wou hebben begon ik met het zoeken naar strengen edelsteenkralen. En zo rolde ik van het een in het ander. Inmiddels heb ik een klein, fijn voorraadje edelsteenkralen. En zo begon ik voor vriendjes van mijn dochter armbanden te maken. Zo mooi om te zien dat kinderen feilloos weten wat ze willen en nodig hebben. Maar algauw bleek dat het kleine meisje in mij dat óók nog steeds weet!

Daarnaast ben ik als coach altijd op zoek naar allerlei ondersteuning van ons persoonlijk zijn en ons proces in progress, zodat we volledig kunnen worden wie we zijn. Het kleine meisje en de volwassen vrouw met haar rugzak vol met opgedane wijsheid komen samen bij het maken van de Mannaz Mineralen armbanden.<3