Ontstaan Mannaz Mineralen Armbanden

Vroeger had mijn oma een hele verzameling edelstenen. Ik begreep daar nooit zoveel van. Maar sinds een jaar of 5 begrijp ik dat steeds beter! En helemaal sinds ik weet dat:  “I am the granddaughter of one of the witches they could not burn”.

Al vermoed ik dat mijn oma ze vooral had omdat ze mooi waren. Maar inmiddels zijn voor mij stenen nog magischer geworden sinds ik mij bewust ben van de werking op ons mens zijn.

Zo droeg ik graag zakstenen. En hier kwamen armbanden bij waarvan na een tijdje het elastiek stuk ging. En zo zette ik op een dag de losse kralen tussen een leren koord en voelde mij blij en bekrachtigd door het moois om mijn pols.

En aangezien ik graag ook van andere mineralen een armband wou hebben, begon ik met het zoeken naar strengen edelsteenkralen. En zo rolde ik van het een in het ander. Ik begon voor vriendjes van mijn dochter armbanden te maken. Zei weten feilloos wat ze willen en nodig hebben. Maar algauw bleek dat het kleine meisje in mij dat óók nog steeds wist!

Dus toen ik verzoekjes kreeg om in opdracht armbanden te maken liet men het aan mij over om te bepalen welke stenen in de armband mee mochten. Dat voelde wat wiebelig. Dus toen een collega coach, die al jaren met edelstenen coacht, mij op een dag vroeg om voor haar in te tunen welke stenen zij nodig had, kreeg ik het wel even benauwd. Wie was ik om haar dat te vertellen zonder ook maar enige kennis van edelstenen. Echter zij bevestigde mijn keuze en vroeg mij tot 3 x toe een armband voor haar te maken! Vanaf dat moment ben ik op mijn eigen “kunnen” en innerlijke weten gaan vertrouwen.

En zo ontstond in oktober 2020, 3 jaar na het starten van mijn praktijk Mannaz & More, de Mannaz Mineralen Armbanden. Inmiddels is hier een mooie dienst omheen ontstaan waardoor mijn coaching, creativiteit, spiritualiteit en helder weten samen mogen komen. 

Inmiddels 2 jaar later en bijna 100 armbanden verder durf ik te zeggen dat de verdiepende sessies met armbanden een mooie ondersteuning zijn bij ieders proces in progress. Een bekrachtiging van ieders persoonlijke reis zijn. En een anker om je aan vast te houden en richting te houden om je bestemming te bereiken.  Dit alles ten dienste om volledig te worden wie je bent.

Het kleine zuivere meisje, de volwassen vrouw met haar levenservaring, de coach met haar kennis en de heks met haar helder weten in mij, komen samen bij het maken van de Mannaz Mineralen armbanden. Dan kan ik helemaal zijn wie ik ben.