Ont-moeting wandeling

Voor wie?

Een ont-moetings wandeling is fijn als je merkt dat er al een tijdje veel op je af komt. Je hebt een volle agenda, je voelt de druk alleen maar oplopen. Eigenlijk weet je even niet meer waar je moet beginnen of waar je de puf vandaan moet te halen. Dan is het fijn om alles even van een afstandje te aanschouwen.

Wat gaan we doen?

Door te ont-moeten tijdens de wandeling, ontmoet je jezelf weer! Tijdens de wandeling in het gesprek, help ik je rust en helderheid te vinden. En ga je de hoofd en bijzaken onderscheiden. Na de wandeling heb je weer overzicht van wat er allemaal is en wat je daar mee wilt. Je staat weer in contact met jezelf en kan van daaruit gestructureerd  en gericht zelf weer verder en gerichte en keuzes maken. 

We zijn 2 uur op pad. Ik neem thee en wat (gezond) lekkers mee. Zodat we onderweg de inwendige mens ook kunnen verzorgen. De natuur en de buitenwereld zijn voor mij altijd een inspiratiebron. Grote kans dat ik die als “…More” inzet tijdens deze wandeling.

Voorbereiding

Ter voorbereiding vind ik het prettig om in een telefoon of Skype gesprek even in het kort te horen waar je tegen aan loopt en wat dit met je doet. Dat geeft mij input wat ik eventueel aan extra tools in mijn knapzak kan stoppen voor onderweg!

Terugkoppeling

Twee weken na het gesprek hoor ik graag hoe het je verder is vergaan en waar je staat op dat moment. En help ik je desgewenst om in je focus te blijven. Dit doen we ook d.m.v. een telefoon of skype gesprek.

Let op! Deze wandeling is geen vervanging van een coaching traject! Het is echt bedoelt om even weer letterlijk op je voeten te landen, te ontspannen en te aarden. Zodat je daarna weer verder kan!