Magic . Devided . in . two

Kinderen zijn zo zuiver en ongecompliceerd. die weten in een split seconde wat ze willen. Zo ook deze armband, lekker eigen-wijs, devided in two! Gemaakt met Goldstone Red & Blue kralen! Het werd een heuse magische armband!

Ondanks dat Goldstone geen natuurlijk edelsteen is maar gecreëerd is door mensenhanden, hebben ze wel een heel krachtige werking! En ik merk dat ik graag 1, 2 of 3 kralen verwerk in de armbanden voor a little bit of magic.

Goudsteen is geen halfedelsteen. Het is een steen die sinds de 16e eeuw in Italië door monniken wordt vervaardigd uit o.a. glas en koperdeeltjes. Ondanks dat de steen niet in de natuur “gegroeid” is, heeft deze steen een sterke werking.

G O L D S T O N E . R E D

Geeft energie en kracht. Het geeft hoop en bevordert de positieve kijk op het leven. Het helpt je om je doelen te bereiken.De steen zorgt ervoor dat verdriet en emoties loskomen en maakt dat je er beter mee om kunt gaan. Ook voor mensen die snel angst en paniek ervaren kan deze steen een rustbrenger zijn

G O L D S T O N E . B L U E

Staat voor positieve instelling, kracht en energie. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om jouw doelen te bereiken.De onderste foto is gemaakt met flits zodat je de koperdeeltjes goed ziet glinsteren.