Mannaz Mineralen Armbanden

Vanuit mijn intuïtie maak ik in opdracht armbanden van mineralen voor jou en hen die jou dierbaar zijn. De armbanden zijn niet alleen mooi, maar ondersteunen je ook bij je persoonlijke groei en de processen waar je doorheen gaat. Met liefde gemaakt zodat jij nog meer kan worden wie je bent!

H O E  .  W E R K T  .  H E T ?

Als je interesse hebt in een door mij gemaakte armband kan je mij een berichtje sturen via mijn facebookpagina van Mannaz Mineralen Armbanden of per e-mail: maroesja@mannazmore.nl. Ik neem dan contact met je op om samen aan de slag te gaan. Want ik doe het niet alleen, we doen het in co-creatie! 🙂

Voor de meeste mensen krijg ik al vrij snel door welke mineralen er verwerkt mogen worden in hun armband. Dat gebeurd eigenlijk al bij het1e contact. Dan krijg ik al door wat wel eens passend zou kunnen zijn. 

Vervolgens neem ik nog even te de tijd om te voelen of het klopt wat ik in1e instantie voel. Daarna verdiep ik mij in wat de mineralen die ik gekozen heb voor werking hebben. Als laatste koppel ik mijn keuze terug aan jou om te toetsen of mijn keuze resoneert. En stuur ik je een uitleg van de werking van de mineralen

Als je mij vraagt een armband te maken tune ik in op wat bij jou kloppend voelt(of de persoon voor wie het bedoelt is). En tijdens ons contact om jouw armband te maken voel ik wat er knelt en wat losgemaakt of gezien wil worden. Hierdoor wordt ook veelal ook het nodig in werking gezet in je proces. Uiteraard beslis jij welke mineralen er uiteindelijk in jouw armband komen, want jij weet het best wat kloppend is voor jou!

De armbanden maak ik voor jou maar ook een ieder die jou dierbaar is, jong en oud. Wat ik nodig heb is de polsomtrek in centimeters. En een paar steekwoorden over de persoon voor wie de armband bedoelt is. Denk daarbij aan wie ze zijn, waar ze van houden en waar ze tegenaanlopen in hun leven.

De armband verpak ik mooi en is voorzien van een persoonlijke boodschap en soms ook nog verdiepende vragen om op te reflecteren. Je kan de armband op komen halen of laten versturen als brievenbuspost- of pakketje.

En het kan zijn dat het contact dat wij hebben het nodige triggert bij je. Voel je welkom om samen tijdens een coachsessie verder te kijken waar jouw ruimte om te ont-wikkelen is. Dan maken we daarvoor een aparte afspraak. Dit kan in real-life of online.

Voetnoot:

voor bij de aanschaf van de armband! De kralen worden in leer gezet. Dit leer zal door het zweten en je huidzuren gaan verkleuren en een doorleeft uiterlijk krijgen. Ook de kralen zijn een natuurproduct en dus niet altijd allemaal gelijk van kleur en vorm. Wees je hiervan bewust bij de aanschaf!